If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С турбото бяхме до тука Колата повече от 1800 оборота не може да вдигне. Снощи късно се наложи да ходя до Ахтопол и някакъв Мерцедес ми се правеше на връщане издухах го и до тука беше Сега се чудя втора ръка ли да вземам или да го правя.
С турбото бяхме до тука Колата повече от 1800 оборота не може да вдигне. Снощи късно се наложи да ходя до Ахтопол и някакъв Мерцедес ми се правеше на връщане издухах го и до тука беше Сега се чудя втора ръка ли да вземам или да го правя.
Ново...ново..ново...или отремонтирано ама с гаранциа.
От къде знаеш че е турбото?...
---------- Post added at 07:32 ---------- Previous post was at 07:29 ----------
Ново...ново..ново...или отремонтирано ама с гаранциа.
От къде знаеш че е турбото?
Има.Искам да благодаря на господин Йордан Янев Реал Турбо Пловдив за оказаното разбиране и да го нахакам на всички политици на майка им в путката заради това че на моята инвалидна кола плащам данъци и купувам винетка.
Има.Искам да благодаря на господин Йордан Янев Реал Турбо Пловдив за оказаното разбиране и да го нахакам на всички политици на майка им в путката заради това че на моята инвалидна кола плащам данъци и купувам винетка.
Право на безплатен винете стикер имат лицата с ЕР от ТЕЛК на собствен лек автомобил с работен обем на двигателя до 2000 куб. см
и аз не взимам винетка и не съм освободен от данък
колегите с 2.0 бензин става ама при нас не става :Д
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Мене отдавна ме гони налудничавата мисъл да си купя Мерцедес S класа и да го паркирвам с инвалидния стикер ама трябва да продавам горите Обаче горите са на жената аз съм беден като църковна мишка тя е богата Между другото туброто не случайно замина за Пловдив просто там са най добрите.
Турбонадува вече няма проблем колата си върви като хората Утре заминава за Стара Загора при Ферариста за полиуретани отзад и каквото трябва да се прави отпред.
Comment